Dřevovýroba Václav Vaněk s.r.o. - Krátká 52/2 - Soběslav 392 01 - telefon: +420 381 521 170 - Fax: +420 381 521 170 - E-mail:info@dvv.cz - www.dvv.cz

Doplňky DALEKOHLED 07050

Obrázky zboží:

Highslide JS

Doplňky DALEKOHLED 07050

Dalekohled je k dostání v typických barvách Blue Rabbit®.

Cena: 469,-
Dostupnost: více než měsíc
Toto zboží momentálně není na skladě, ale můžete nás kontaktovat na telefonu 381 521 170, nebo můžete svůj požadavek napsat do tohoto formuláře. Vyplňte svůj email a hned jak bude zboží dostupné, Vám dáme zprávu.

Email:

Další zboží skladem v prodeji:

Highslide JS
839,- Kč

Zahradní lavice

Zahradní lavice z masivního jehličnatého dřeva. Lavice je dodána v rozloženém stavu.Přírodní broušené dřevo.Délka lavice 120cm, výška 80cm a šířka 40cm. Před jednoduchou montáží podle přiloženého návodu doporučujeme ošetřit vhodným nátěrem proti hnilobě a dřevokaznému hmyzu.Cena nezahrnuje dekoraci z fotografie.

koupit
Highslide JS
8497,- Kč

Zahradní set ROŽMBERK s lazurou

 Zahradní set zahrnuje 2 lavice a jeden stůl. Použité dřevo o síle 35 mm a robusní konstrukce řadí set mezi nejmasivnější výrobek ve své kategorii na trhu.  Délka stolu a lavic je 150cm.Stůl je vysoký 82cm,šířka 75cm. Lavice je vysoká 63cm, výška sedáku 43cm šířka sedáku 42cm.Zahradní set je vyrobený ze smrkového dřeva.Ve spojení s ochranou impregnací a tenkovrstvou lazurou BECKERS dosáhneme dlouhé životnosti setu i za nepříznivých venkovních podmínek.  Zahradní set je vhodný nejen pro privátní zahrady,ale stabilní konstrukce umožňuje jeho využití pro umístění v restauracích. Rozměry stolu i lavic upravíme dle přání zákazníka. Hmotnost kompletního setu cca 75 kg. Sada balená ve třech kartonech - 1 x stůl a 2 x lavice.  !!!!!! DOPRAVA - vzhledem k hmotnosti setu nelze tento výrobek zaslat jako balík za poštovné 149,-Kč upřesníme dopravné podle konkrétní adresy zákazníka.!!!!!!!!!!!!

koupit
Highslide JS
2345,- Kč

Zahradní stůl ROŽMBERK - přírodní

Podle potřeby můžete objednávat samostatný stůl z kompletní sady ROŽMBERK přírodní.Použité dřevo 35mm a robusní konstrukce řadí set mezi nejmasivnější výrobek ve své kategorii na trhu. Délka stolu 150cm. Stůl je vysoký 74cm a šířka 75cm.Stůl je vyroben z borového dřeva ,které svým obsahem pryskyřice ve dřevě předurčuje tento materiál pro použití v exteriéru. Objednávat můžete i v prodloužené variantě (180-200cm) v ceně 2963,-Kč

DOPRAVA!!! Vzhledem k hmotnosti výrobku nelze tento výrobek zaslat jako balík za poštovné 149,-Kč cenu upřesníme podle konkrétní hmotnosti a adresy zákazníka!!!

koupit
Highslide JS
9685,- Kč

LAVICE NATUR včetně povrchové úpravy

Sada stolu a dvou lavic jsou vyrobeny v přírodním stylu z kulatiny jehličnatých dřevin. Opracování a vzhled odpovídají určení pro zahrady,kempy tábory předzahrádky restaurací a podobně. Délka lavic a stolu 200cm,výška stolu cca 75cm x šířka cca 45cm. Povrchová úprava 1ximpregnace nebo tenkovrstvá lazura Beckers. Možno objednávat i jednotlivě. Cena za stůl 3950,-Kč a cena za lavici 2236,-Kč. Cena za přepravu se odvíjí od vzdálenosti. Hmotnost jednoho kompletu cca 200kg. Set je možné vyrobit jako mobilní,nebo zapuštěný do terénu.

koupit
Highslide JS
880,- Kč

Květináč s koly a se dvěma truhlíky

Výška 45cm,délka 52cm,šířka 50cm. Materiál smrkové dřevo. Povrchová úprava - přírodní . V kartonu uložené kompletní kola a truhlík spolu se spojovacím materiálem a jednoduchým návodem na montáž. 

koupit
Highslide JS
815,- Kč

Dekorační vozík

Výška 50cm,šířka 38cm,hloubka 38cm.Materiál přírodní smrkové dřevo. Povrchová úprava- přírodní. Kompletní květináč a kompletní kola uloženy v kartonu spolu s jednoduchým návodem na montáž.

koupit
Highslide JS
775,- Kč

TRAKAŘ jako dekorační květináč

Délka 120 x výška 38 x šířka 33 cm. Vyrobeno ze smrkového dřeva. Povrchová úprava - přírodní. Za účelem malých nároků při transportu rozloženo v kartonu na jednotlivé dílce včetně kování s přiloženým návodem na jednoduchou montáž.

koupit
Highslide JS
290,- Kč

Závěsný dekorační květináč

Velikost 33 x 33 x 70cm. Vyrobeno ze smrkového a borového masivního dřeva.Povrchová úprava přírodní nebo s ochrannou lazurou v odstínu palisandr,modřín a tmavý dub. Velikost odpovídá umístnění květináče 20 x 20cm. 

koupit
Highslide JS
860,- Kč

Dekorační sáně

Rozměry délka 60cm x výška 37cm x šířka 23cm. Povrchová úprava - přírodní. Dekorační saně vyrobené z masivního smrkové dřeva jsou určené jako zahradní dekorace v období zimního času. Sáňky lze vyzdobit suchou vazbou,živými květinami,santa klausem.To vše podle vkusu a odvahy oživit zimní interiér i exteriér. Sáňky jsou rovněž využívány pro umístění exlusivního,drobného či jinak vyjímečného dárku pod vánoční stromeček.  Sáně můžeme dodat s povrchovou úpravou - nátěr ve vánočních barvách bílá nebo červená za cenu 900,-Kč 

koupit
Highslide JS
621,- Kč

Houpací koník

Houpací koník ze smrkového a bukového masivního dřeva. Houpací oblouk je vyroben z vodovzdorné překližky. D-70 cm,Š-30 cm,V-45 cm. Určeno pro děti 0-3 roky. Vhodné pro využití v interieru i na zahradě. Povrchová úprava přírodní. Při použití koníka zažije dítě nejen radost ze hry,ale zároveň houpáním přispěje ke zdravému vývoji. Na přírodní dřevo můžete při hře s dítětem malovat k tomu určenými zdravotně nezávadnými barvami a i tímto způsobem dítě rozvíjet. Rovněž tak je možné vyhotovit motiv podle přání v rozsahu dle vyubrazení za příplatek 60,-Kč.Přírodnho koníka si můžete sami nalakovat nebo lakování přiobjednat za příplatek 170,-Kč. Ceny jsou uvedeny vždy včetně DPH. video

koupit
Highslide JS
1499,- Kč

Lavice zahradní MODRAVA

Zahradní lavice MODRAVA je náš výrobek z masivního přírodního materiálu (borovice, smrk). Síla materiálu je 25mm.

Lavice je dodávána v nesmontovaném stavu bez povrchové úpravy , včetně spojovacího materiálu a montážního návodu.

Rozměry: 150x31x82 cm   

koupit
Highslide JS
1499,- Kč

Stůl zahradní MODRAVA

 Zahradní stůl MODRAVA je náš výrobek z masivního přírodního materiálu (borovice, smrk).Síla materiálu je 25mm.

Stůl je dodáván v nesmontovaném stavu bez povrchové úpravy, včetně spojovacího materiálu a montážního návodu. 

Rozměry: 150x31x82 cm 

koupit
Highslide JS
dle kalkulace,- Kč

Dřevěná terasa

Pokládku teras a parketů zajistíme komletně včetně dodávky materiálu. Více informací žádejte na našem kontaktu.

koupit
Highslide JS
dle kalkulace,- Kč

Pergola - odkrytá

Vyobrazená pergola nahradila původní,hnilobou zdevastovanou stavbu. V ceně dodávky je kompletní výroba,tlaková impregnace a montáž u zákazníka. Cena nezahrnuje dodatečné zakrytí a betonáž ocelových patek,které instaloval majitel sám. Většinu drobných staveb před dodáním zákazníkovi zkušebně sestavíme v hale naší firmy.

koupit
Highslide JS
Dle kalkulace,- Kč

Pergola - zástřeší

Vyobrazené zastřešené posezení nahradilo původní odkryté. Zastřešení vyřešilo neustálé uklízení zahradního nábytku a majiteli umožní využít posezení i v horším počasí. Část posezení je opláštěná.Dřevěná zástěa ochrání proti západnímu slunci,tvoří závětří a vytváří dostatek soukromí mezi sousedy rekreačních chat.Jakékoliv další informace žádejte na našem kontaktu. Konkrétní kalkulaci podle Vašich potřeb připrávíme zdarma.

koupit
zobrazit celý sortiment maloobchodu

Dřevovýroba Václav Vaněk s.r.o.
Krátká 52/III
Soběslav 392 01
Telefon: +420 381 521 170
Fax: +420 381 521 170
E-mail:info@dvv.cz - www.dvv.cz

Vytisknuto z www.dvv.cz